Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 
 
MARTIAL-ARTS  SCHOOL  BODHI  DHARMA
KEMPO - DJU-SU - KICKBOKSEN - KICKBOKS WORKOUT - WORKSHOPS&CURSUSSEN
MIXED MARTIAL ARTS - TAI-CHI - BOOTCAMP - PERSONAL TRAINING - 50+ TRAINING

 

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer en valt onder de interne vechtkunsten. Bij interne vechtkunsten ligt de focus veel meer op leren ontspannen dan bij externe vechtkunsten. Daar ligt de focus meer op fysieke kracht. Tai Chi betekent de weg van de energie. Chi betekent ‘levenskracht’. Bij Tai Chi worden vormen op een rustige en evenwichtige manier uitgevoerd.
Tai Chi is door iedereen te beoefenen en zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest.
 
Tai Chi Chuan Fa is qua beoefening gelijk aan Tai Chi. Bij de meeste Tai Chi stijlen, behoudens de wapenvormen, zijn de vechttechnieken moeilijk te onderscheiden.
Bij Tai Chi Chuan Fa zijn de meeste technieken duidelijk te herkennen als techniek van een vechtkunst. De wijze van beoefening en de graad van complexiteit is bij beide stijlen gelijk. Tai Chi Chuan Fa kent ook Chi Kumites, dit zijn standaard verdedigingen die je met een partner kunt oefenen. Dit is vergelijkbaar met het pushing-hands van verschillende Tai Chi stijlen. De gevorderde beoefenaar leert ook omgaan met wapens zoals de Bo (lange staf/stok van 180-190 cm).
 
Tai Chi bij Martial-arts school Bodhi Dharma wordt gegeven door gediplomeerde leraren en is voor iedereen toegankelijk. Volg gratis een proefles en kijk of Tai Chi ook iets voor jou is !
 

 

 

BODHI DHARMA

Martial-arts school Bodhi Dharma
Kvk nr. 65484223
 
 
 

 
 
Volg ons :
Instagram    
   

Kids Safe School

"Wij beschermen onze kids !"
 

 

Not in my dojo!

"Nee tegen grensoverschrijdend gedrag!"NOTINMYDOJO SCAN V2 vectorized 

 

Layout Type

Presets Color

Background Image